Zodia mea e de vina…

Date Mar 24, 2016 Comments no responses
follow_the_leader-wallpaper-1280x720

Eram ieri la sala (merg de 4 ori pe saptamana sa fac miscare)  si langa mine au aparut 3 baieti tineri si un tip mai in varsta. Cei tineri nu cred ca aveau mai mult de 20 de ani.

Unul dintre ei le explica celorlalti cum sa faca exercitiile la aparatele de forta, cum sa ridice ganterele si cum sa faca abdomene. Cel mai in varsta lucra impreuna cu ei si il aproba pe “profesor” la fiecare explicatie.

Ceilalti 2 faceau tot ce le spunea “profesorul”.

Nimic ne la locul lui pana aici. Nu e asa? Chiar poti spune ca este foarte bine ca cineva ii invata pe altii cum sa aiba grija de ei si cum sa lucreze.

Problema era insa ca toate explicatiile pe care cei 2 tineri le urmau erau total gresite.

Nici macar un exercitiu nu era corect. Miscarile pe care “profesorul” le explica, iar tipul mai in varsta le aproba, erau total gresite si chiar periculoase pentru sanatatea celor doi.

Nu numai ca nu ii ajuta cu nimic, dar le si punea sanatatea in pericol.

Cei doi insa acultau cuminti si executau toate miscarile, desi abia puteau sa ridice greutatile primite. Se chinuiau, dar nu ziceau nimic.

Cat de obisnuiti suntem sa urmam anumite persoane, firme, reclame, carti fara sa ne intrebam daca sunt cu adevarat bune pentru noi?

Eu as zice ca foarte obisnuiti.

Zice reclama ca nu stiu ce detergent este foarte bun – hop mergem si-l cumparam.

Zice nu stiu ce personaj ca trebuie sa manaci numai carne timp de doua saptamani pentru a slabi si a deveni Fat Frumos sau Ileana Cosanzeana – hop mancam numai carne.

Zice un mare guru ca trebuie sa stai pe canapea si sa lasi legea atractiei sa iti aduca un Ferrari la poarta – hop nu ne mai ridicam si asteptam sa pice din cer.

Nu spun ca nu e bine sa citim sau sa ascultam ceea ce spun altii.

Spun doar ca nu este in regula sa luam totul ca fiind adevarat si sa-l integram in viata noastra fara a decide singuri daca este ok pentru noi.

Nu crede pe nimeni pe cuvant…testeaza si vezi cum se aplica vietii tale.

Si daca nu te pricepi la un lucru? Ce faci? Te informezi, studiezi si decizi ce este mai bine pentru tine. Mai ales cand este vorba despre viata ta.

E momentul sa ne trezim si sa observam ce se intampla in jurul nostru. E momentul sa gandim si sa decidem pentru noi si sa nu ii mai lasam pe altii sa o faca.

Stiu ca este dificil, pentru ca asta inseamna a ne asuma responsabilitatea pentru alegerile noastre.

E usor sa dai vina pe reclama, firma, carte, guru, planete, zodie pentru nereusite sau pentru situatia pe care o ai.

“Zodia in care sunt este de vina pentru nereusitele mele”

Nu te-ai plictisit sa iti tot spui asta?

Ai curajul sa te uiti la viata ta si sa vezi unde lasi pe altii sau altceva sa ia decizii pentru tine?

E momentul sa decizi pentru tine si sa iti asumi asta.

Te va elibera si iti va da taria de a merge la urmatorul nivel al existentei tale.

Te imbratisez,

Alex :)

**IMPORTANT
Intre 22-28 mai 2016 va avea loc super seminarul de 7 zile “Restart Life Journey – Descopera cine esti TU cu adevarat” in care voi lua 20 de lideri si vizionari intr-o calatorie fantastica ce le va schimba viata pentru totdeauna. Daca esti gata sa fii printre acesti 20 de curajosi te invit sa aflii mai multe pe www.restartlife.ro

No comments yet. Be the first!

Write your comment:

captcha

© 2019 Alex Marinca | Termeni si Conditii | GDPR .

Quality Web Design Company

top