Restart Life Journey – Descopera cine esti TU cu adevarat

From Aug 26, 2018
09:00
To Sep 1, 2018
15:00

Vino sa traiesti experienta vietii tale intr-o combinatie unica de invataturi, coaching transformational, aventuri deosebite, locatii inedite, business networking si dezvoltare personala.

Ai acum oportunitatea de a te alatura, doar pe baza unei invitatii, unui grup select de lideri vizionari, gata sa isi depasasca limitele intr-o aventura transformationala unica.

Ca si tine am participat la majoritatea seminariilor, workshop-urilor si trainingurilor pe care le-am putut descoperi in Romania, ca apoi sa incep sa caut si in afara tarii.
Am simtit insa nevoia unei aventuri inedite, care sa ma scoata din zona de confort si sa ma ajute sa ma transform pentru totdeauna. Nu am gasit acest lucru intr-un singur loc.

De aceea am adunat din fiecare seminar, workshop, training, din fiecare intalnire cu mentorii mei, din carti, material video si alte surse, tot ce a vibrat cu mine, si le-am pus sub forma unui seminar revolutionar, inedit, pe care l-am numit:

“Restart Life Journey – Descopera cine esti TU cu adevarat”.

Voi lua in aceasta calatorie 15 lideri vizionari, gata de aventura vietii lor.

Vom vedea zone din Romania in care nu multi ajung.
Ne vom aventura in locuri greu accesibile pentru multi turisti.

Vom vedea frumuseti pe care nu le gasesti oriunde. Te voi provoca, te voi inspira, te voi soca, te voi deschide, te voi intinde, te voi ajuta sa te eliberezi de conditionari, limitari sau programari. Te voi dezvata de ce ai invatat pana acum.

Am creat aceasta calatorie pentru a darama vechile tale limitari, pentru a te ajuta sa-ti accesezi adevarata putere si pentru a trai transformarea in fiecare parte a vietii tale.
Acesta este un moment foarte important din viata ta. Ai sansa acum sa decizi sa traiesti o viata fara limite, fara conditionari, fara programari.

Daca esti gata, tot ceea ce trebuie sa faci este sa aplici.
Locurile sunt limitate si de aceea accesul in aceasta calatorie se face pe baza unui interviu.

Afla mai multe detalii pe: www.restartlife.ro

Te astept,
Alex :)

© 2018 Alex Marinca
Read Terms of Use and Privacy Policy.

Quality Web Design Company

top