***PROMOTIE LAST MINUTE – Ultimele 3 locuri – DISCOUNT 50%***
Costul trainingului (9 luni de curs) este de  1395EUR   695EUR.

Acesta nu este un training obisnuit despre cum sa devii coach.
Acest program este despre a merge la cel mai inalt nivel al tau, nivelul “Mastery”.

Este o mare diferenta intre a face un anumit lucru si a-l face la nivel de maiestrie.

Daca esti coach, psiholog, psihoterapeut, trainer, speaker, facilitator, consultant, personal trainer, nutritionist sau lucrezi cu oamenii in general, sau daca te gandesti sa pornesti in vreuna din aceste directii, atunci faptul ca citesti aceste randuri nu este intamplator.

Multe persoane au diplome si certificari atarnate pe pereti, dar nu fac ceea ce acestea spun. Multi detin informatiile, dar nu CUNOSC cu adevarat. Altii cunosc foarte bine lucrurile, dar nu le APLICA in realitate, astfel incat sa genereze cu adevarat REZULTATE.

Sunt foarte putini care fac totul la nivel de “Mastery”.
Adevarata maiestrie este deasupra tehnicilor si formulelor. Este la urmatorul nivel.

Este oportunitatea
de a merge la urmatorul nivel

Pe parcursul a 9 luni vei avea posibilitatea sa lucrezi intensiv cu nonconformistul Alex Marinca, intr-un spatiu educational experiential.
Procesul te va intinde pentru a te pune fata in fata cu limitele tale, ca apoi, sa treci peste ele.

In ultimii aproape 8 ani, Alex si-a construit un nume prin modul sau nonconformist si foarte aplicat de a face coaching transformational – traininguri, seminarii, calatorii experientiale si coaching 1 la 1. De aceea a decis sa impartaseasca cu un grup select de persoane, toate secretele tehnicii sale si nu numai.

Inca din timpuri stravechi, pentru a invata ceva, era nevoie sa studiezi ani de zile impreuna cu un maestru. Azi traim intr-o societate tehnologizata si obisnuita cu viteza, in care oricine poate citi o carte sau face un training de cateva zile, dupa care sa se declare coach, trainer, speaker, facilitator, etc.

Pentru a fi cu adevarat un coach sau facilitator al transformarii, e nevoie de mai mult decat informatie si a intelege despre ce e vorba.
A invata strategii, trucuri si tehnici reprezinta partea cea mai simpla.

 • Adevaratul coaching NU este
  doar tehnica si ceea ce faci.

  Adevaratul coaching nu este un set de practici pe care le faci, ci este in modul in care iti traiesti viata.

 • Adevaratul coaching este
  despre cine esti TU.

  Cine esti TU in timp ce faci ceea ce faci, reprezinta adevarata magie si unde se intampla ea.

Acest program este o oportunitate de a lucra
cu cineva pentru care coachingul este un mod de viata.

Nu este un job, ci modul in care isi traieste viata zi de zi, 24 din 24 de ore. De aici vine adevarata forta, energie si determinare pentru a face coaching la nivelul de “Mastery”. Ai posibilitatea sa lucrezi cu cineva ce te poate duce la acel nivel.

Alex Marinca va lucra cu tine pe parcursul a 9 luni printr-un program ce te va transforma pentru totdeauna, in fiecare zona din viata ta, avand in vedere ca totul este interconectat.

Daca vrei cu adevarat sa-i conduci pe altii, trebuie intai sa te conduci pe tine. Ii poti transforma pe ceilalti atat cat ai reusit sa te transformi pe tine. Spatiul pe care il vei crea pentru ceilalti va fi influentat de cat de mult ai reusit sa-ti clarifici, rezolvi, transformi propria viata. Alex te va duce intr-o calatorie transformationala profunda, in care vei avea parte de autocunoastere, autovindecare, autointelegere si automaiestrie.

Ce vei face?

MODULUL I
Transformarea


Daca vrei cu adevarat sa stai fata in fata cu clientii tai si sa le facilitezi transformarea, va fi nevoie ca tu sa lasi in urma toate bagajele pe care le cari in spate: tipare, programari, conditionari, povesti, frici, probleme nerezolvate, etc. Totul incepe cu TINE, inainte de a merge la ceilalti.

Ce vei face in acest modul:

 • Vei invata cum sa devii un foarte bun
  observator al tau si al celor din jur.
 • Vei lucra cu tine pentru a te vindeca
  de blocajele ce te tin pe loc.
 • Vei invata primele etape din tehnica
  de coaching folosita de Alex – va impartasi cu tine toate secretele sale, fara nicio perdea.
 • Vei aplica practic tot ce ai invatat – in viata ta,
  in relatiile cu cei din jur si in activitatea ta (coaching, facilitare, lucrul cu oamenii, etc.).

MODULUL II
Serviciul

Alex crede ca daca vrei cu adevarat sa-i conduci pe altii,
trebuie intai sa stii sa-i servesti.

Pe parcursul celor 9 luni vei avea posibilitatea de a-ti servi comunitatea sau pe cei ce participa la trainingurile si seminariile sustinute de Alex – “Restarteaza-ti Viata” , “Restart Life Journey” si “Restart Life Journey - Bali Experience.

Vei avea posibilitatea sa vezi partea din spate a acestor traininguri si sa dai o mana de ajutor. Alex crede ca daca vrei sa mergi la nivelul “Mastery” e nevoie sa stai si in preajma cuiva care deja face aceste lucruri. Vei putea observa detalii ce pot deveni parte din tine si din ceea ce vei face in continuare.

Ce vei face in acest modul:

 • Vei continua sa lucrezi cu tine, pentru a-ti schimba viata astfel incat sa fii cu adevarat gata sa lucrezi cu oamenii si sa le facilitezi transformarea.
 • Vei invata urmatoarele etape din tehnica de coaching folosita de Alex, beneficiind de aceeasi transparenta din partea sa.
 • Vei invata cum sa lucrezi si la alte niveluri cu clientii tai – mult mai profunde, unde schimbarile sunt importante si pentru totdeauna.
 • Vei aplica practic tot ce ai invatat – in viata ta, in relatiile cu cei din jur si in activitatea ta (coaching, facilitare, lucrul cu oamenii, etc.).

MODULUL III
Strategia

Mesajul lui Alex pentru acest modul:

Am avut posibilitatea sa intalnesc coachi, traineri, speakeri, facilitatori, antrenori personali, nutritionisti si nu numai, care aveau diplomele necesare, informatiile, chiar si calitatile pentru a avea succes, dar realitatea era alta.Nu aveau clienti, iar afacerea era “pe moarte” sau abia mai supravietuia.Si eu am inceput acum aproape 8 ani ca majoritatea, de la zero. Nu a fost usor. Au fost momente dificile, dar am trecut peste ele. Cum? Am invatat de la cei ce aveau deja succes.

Sa fiu mai exact, am invatat, dupa care am si inceput sa aplic tot ce am invatat. Una e sa ai informatiile si alta e sa le si aplici in mod practic. Am testat tot ce mi se spunea, si iata ca azi, pot spune ca sunt pe drumul succesului.

Sunt fericit, si da, fac exact ceea ce imi place. Pentru mine nu este un job, ci este viata mea. Si castig si bani facand-o.

Cum o fac?

Este exact despre ce vreau sa vorbim.

Experienta de peste 12 ani de publicitate, cand am putut lucra pentru mari brand-uri nationale si internationale, m-a ajutat sa-mi construiesc afacerea de coaching de la zero.

Ce am facut?

Am decoperit ce vreau cu adevarat sa fac si la ce ma pricep cel mai bine, intelegand de asemenea cine este publicul meu si ce are nevoie acesta.

Am cautat cele mai bune modalitati sa vorbesc cu publicul meu si sa-l fac sa inteleaga faptul ca eu sunt cel mai potrivit sa le rezolve problemele.

Am construit programe (coaching 1 la 1, seminarii, trainiguri, calatorii experientiale, carti, aplicatii online, etc.) care sa vina in intampinarea nevoilor publicului meu. Toate programele au ceva din stilul meu nonconformist si foarte aplicat.

Am creat un brand din numele meu si din ceea ce fac, si am construit tot ce era nevoie pentru a le sustine cautand mereu sa inovez, sa vin cu lucruri noi, sa imbunatatesc tot ceea ce ofer publicului meu.

Am construit o afacere ce imi ofera sustinerea finaciara necesara pentru a extinde serviciile mele spre cat mai multe persoane, si care imi ofera de asemenea liniste si relaxare.

In acest modul vreau sa pun pe masa toata experienta mea de peste 12 ani de publicitate si 8 ani de coaching in a te ajuta sa-ti creezi, structurezi si dezvolti propria afacere in domeniul facilitarii (coaching, training, speaking, terapie, personal trainer, nutritionist, etc.), astfel incat sa generezi venituri – adica sa faci si bani din asta.Eu voi fi partenerul tau pe parcursul acestui modul. Te voi ajuta sa-ti constuiesti afacerea si sa o transformi din idee in realitate. Vei avea o harta exacta a ceea ce e nevoie sa faci, dar si suportul meu total. Este cel mai puternic mod in care iti poti accelera afacerea ta. Eu te voi ghida pas cu pas si-ti voi pune la dispozitie echipa mea.

Ce vei face in acest modul:

 • Vei continua sa lucrezi cu tine, pentru a-ti schimba viata astfel incat sa fii cu adevarat gata sa lucrezi cu oamenii si sa le facilitezi transformarea.
 • Vei invata urmatoarele etape din tehnica de coaching folosita de Alex, beneficiind de aceeasi transparenta din parte sa.
 • Vei incepe sa-ti construiesti o afacere ce-ti va aduce veniturile pe care stii ca le meriti.
 • Alex si echipa sa vor lucra cu tine pentru a-ti da seama ce vrei sa faci cu adevarat si la ce te pricepi foarte bine, cine este publicul tau si care sunt nevoile acestuia, cum sa vorbesti cu publicul tau si cum sa-I faci sa inteleaga ca tu esti persoana potrivita sa le rezolve problemele, cum sa-ti construiesti propriul program si formele in care o vei face (seminarii, traininguri, materiale video, coaching 1 la 1, calatorii experientiale, etc.), cum sa creezi o strategie de marketing care sa sustina brandurile tale (numele si programele tale) si cum sa creezi aceste branduri, cum sa-ti cresti numarul de clienti si cum sa ii fidelizezi, cum sa faci o afacere din ceea ce iubesti sa faci.

Sunt multi cei care promit aceste lucruri, insa Alex este hotarat sa te ajute cu adevarat sa ai success. El iti poate garanta ca daca vei urma toti pasii pe care ii vei face impreuna cu el, vei putea sa-ti construiesti o afacere prospera si durabila. E nevoie insa de un angajament total si sa fii gata sa te dedici acestui proces. Nu este o promisiune pe care o strategie de marketing a creat-o, ci este un angajament total din partea lui Alex pentru tine si succesul tau.

Esti gata sa vezi cu adevarat si “pe bune” cum se face?

Alex si echipa vor sta langa tine pentru a te ghida pe tot parcursul.

Program

 • MODULUL I
  3 luni

  Perioada: 1 noiembrie 2018
  30 ianuarie 2019
  Intalnire: 1-4 noiembrie 2018
  Bucuresti

   

 • MODULUL II
  3 luni

  Perioada: 31 ianuarie 2019
  1 mai 2018
  Intalnire: 31 ianuarie-3 februarie 2019
  Bucuresti

   

 • MODULUL III
  3 luni

  Perioada: 2 mai 2019
  23 iulie 2019
  Intalnire: 2-5 mai 2019
  Bucuresti
  Absolvire: 24-27 iulie 2019
  Brasov

   

Intalnirile pentru aceasta grupa se tin la BUCURESTI

Plata se face integral inainte de inceperea programului.

Pentru Absolvire, ce va avea loc la Brasov, va fi un cost suplimentar (cazare, masa, activitati) ce va trebui achitat separat de costul cursului.

***PROMOTIE LAST MINUTE – Ultimele 3 locuri – DISCOUNT 50%***

Costul trainingului (9 luni de curs) este de 1395EUR   695EUR

Certificarea de absolvire a Mastery Coaching School se ofera doar pentru prezenta la toate cele 3 module.

Este un angajament de 9 luni

Intregul proces este pentru cei curajosi, determinati sa mearga la cel mai inalt nivel si sa faca o diferenta in viata lor si in lume.
Cei ce termina acest program vor primi o certificare de absolvire a Mastery Coaching School, o diploma de competenta in coaching si posibilitatea de a lucra cu echipa lui Alex in proiectele sale.

Conditii de acceptare:

Simti ca este pentru tine si ca esti gata sa lucrezi cu Alex pe parcusul celor 9 luni.

Cauti un profesor si/sau mentor, esti dispus sa inveti si esti gata sa fii “intins” la maxim.

Esti gata sa mergi la cel mai inalt nivel al tau si sa incepi sa-ti traiesti destinul fara niciun compromis.

Esti gata sa servesti umanitatea si stii ca e timpul sa-ti traiesti chemarea.

Esti gata sa-ti reorganizezi viata pentru a facilita ce mai inalta expresie a ta.

Esti gata sa incepi acest program imediat cum vei fi acceptat.

Esti gata sa investesti timp, energie si bani pentru a face ca tot ce-ti doresti sa devina realitate.

Daca esti gata cu adevarat sa pornesti si sa te dedici acestei calatorii, TU o vei sti.

Este destinul tau, si tu o vei sti in inima ta.

Daca esti 100% gata si stii ca este pentru tine, atunci te invit sa te inscrii.
Completeaza in formularul de mai jos datele tale dupa care apasa butonul “APLICA”. Vei fi contactat pentru a sustine un interviu.

Este o oportunitate unica.
Tu decizi daca ramane doar o oportunitate sau poate deveni realitate. APLICA mai jos si fa-o realitate.

Completeaza formularul de mai jos daca ai decis sa te inscrii
si sa fii contactat pentru un interviu: