Restartează-ți viața!
Te invit la un nou seminar GRATUIT nonconformist.
și lansarea cărții “Restartează-ți viața! Ești gata!”

Intro pagina prezentare

Anunt pagina prezentare

**UPDATE – La București seminarul și lansarea cărții “Restartează-ți viața! Ești gata!” vor avea loc vineri, 12 octombrie 2018, la Hotel Parliament, începând cu ora 18:30. Adresa hotelului este: Strada Izvor nr. 106. Detalii locație AICI

Există uneori momente în viață în care, oricât de greu ne-ar fi, avem nevoie să luam decizii. Chiar dacă pot fi dureroase pe moment. Sunt acele momente în care simți că direcția pe care ești nu te te mai duce nicăieri, când simți că trebuie să schimbi ceva în viața ta, dar nu știi ce sau poate nu știi cum.

  • Ai trăit astfel de momente?
  • Trăiești acum un astfel de moment?
  • Simți că trebuie, neapărat, să schimbi ceva?
  • Esti cu adevarat fericit?

Uită-te în viața ta, fii brutal de onest cu tine, și decide să faci ceva. Nu te mai mulțumi cu puțin, nu te mai mulțumi cu mediocritatea, nu te mai mulțumi cu jumătăți de măsură.

Meriți și poți mai mult. Meriți tot!

Ai dreptul să ai o viață așa cum îți dorești, o viață în care să fii liber, fericit, împlinit. O viață în care să iubești și să fii iubit. O viață de care să te bucuri în fiecare zi.

Am pregătit un super-seminar în care vei avea posibilitatea să înțelegi de ce anumite lucruri nu funcționează în viața ta, care sunt motivele pentru care se întâmplă acest lucru și ce poți face concret pentru a schimba ceea ce nu funcționează.

Aces seminar nu este unul obișnuit.

Am pregătit o sesiune de întrebări și răspunsuri în care ai posibilitatea să privești situațiile din viața ta și din alte perspective. Și asta nu e tot. Mai am o surpriză. În acest seminar va avea loc și lansarea primei mele cărți Restartează-ți viața! Ești gata! - un ghid despre trezire, descoperirea pasiunii și cum să începi să trăiești viața pe care ți-o dorești.

Am scris această carte pentru că vreau să ajut oamenii să își restarteze viața sau anumite zone care nu mai funcționează, așa cum am făcut-o și eu, la un moment dat din viața mea.

Te invit să-ți restartezi viața!

În această carte am împărtășit fiecare pas pe care l-am făcut și m-a ajutat să ajung unde sunt astăzi.

Ai și tu, acum, posibilitatea să faci pași concreți spre libertate. În carte îți voi pune oglinda, astfel încât să te observi și din alte perspective, pe care poate nu le știi. Perspective care îți pot influența viața, deciziile, alegerile și pașii pe care îi faci.

În carte îți voi oferi ustensilele necesare pentru a te observa, pentru a scoate la suprafață ceea ce este de schimbat, transformat, vindecat, lăsat în urmă, modificat sau înlocuit, astfel încât să trăiești viața pe care o meriți, să fii liber și fericit.

Acum este momentul tău!

Nu mâine. Nu de luni. Nu de la întâi ale lunii. Acum!

Vom călători împreună prin lume în diferite locuri unde vei avea posibilitatea să întâlnești oameni, profesori, mentori, care vor îți vor împărtăși din experiențele lor și îți vor arăta alte perspective ale vieții, așa cum au făcut-o și pentru mine.

Cu ajutorul cărții te voi ghida către ceea ce ai de făcut, concret, pentru a trăi viața pe care ți-o dorești.

Cine este Alex Marinca

FFF 2

Alex Marinca este genul de transformational și life coach nonconformist, unic prin modul în care reușește să-i facă pe cei care lucrează cu el să acceseze cele mai importante resurse pe care le au și să descopere cine sunt cu adevărat.

Am decis acum 8 ani să-mi restartez viața. În acel moment simțeam că ceva mă ține pe loc, că pot mult mai mult, că merit mult mai mult. Ceva, sau cineva, urla cu putere din interiorul meu faptul că nu se mai poate așa. Și atunci am decis.Am avut curajul să decid să o iau de la zero. Mi-am vândut compania pe care o aveam de 12 ani, am divorțat și m-am mutat din locul în care stăteam.Am hotarat atunci să fac în viață exact ce îmi doream să fac. Și iată-mă acum, în fața voastră, făcând exact ce am simțit că se aliniază cu spiritul meu – să îi ghidez pe cei care sunt pregătiți să descopere cine sunt cu adevărat.

Alex este un vizionar și crede în puterea fiecăruia de a-și trăi adevăratul destin.

Și-a dat seama că adevăratul său scop în viață este de a-i ajuta pe cei din jurul său să se descopere și să-și depășească limitele. Are puterea de a vedea în oameni cine sunt cu adevărat.

Este trainer, speaker și life coach.

Iubește ceea ce face și se dedică în totalitate. Când lucrează cu un grup sau cu o persoană, creează o legatură la un alt nivel, mult mai profund, ce îl motivează pe el, dar și pe ceilalți, să dea totul.

Dacă vrei o experiență care poate fi începutul a ceea ce-ți dorești rezervă-ți un loc la seminar.

Dacă ești gata să-ți restartezi cu adevărat viața și să începi să trăiești așa cum doar visezi acum, te invit să te înscrii GRATUIT, pentru o seara magică.

ORAR ȘI LOCAȚIE SEMINAR ȘI LANSARE CARTE

Locatie: Hotel Parliament BUCUREȘTI
Vineri 12 octombrie 2018, ora 18:30


Înscrie-te în formular și fii gata pentru o experiență extraordinară.

Locurile sunt limitate ața că te invit să ți-l ocupi pe al tău cât mai repede.

Dupa înscriere vei primi un email cu mai multe detalii despre eveniment.
Acum este momentul să fii cu adevărat curajos. Înscrie-te acum!

O zi minunată!
Ne vedem în curând,
Alex :)

INSCRIE-TE ACUM!