Cum scapi de gandurile negative pentru a fi cu adevarat fericit

Date Mar 13, 2018 Comments one voice

Salut,

Intrebarea pe care am primit-o in aceasta saptamana este: Cum scapi de gandurile negative pentru a fi cu adevarat fericit?

In materialul video de mai sus ai raspunsul la aceasta intrebare interesanta.

Realitatea ta este creata de modul in care vezi situatiile, oamenii sau locurile din jurul tau. Tu creezi aceasta realitate prin modul in care le vezi.

Cat timp lasi mintea sa te coduca, nu traiesti constient, nu esti treaz, prezent in viata ta, ea, mintea o sa-ti fure fericirea si o sa-ti cauzeze suferinta.

Gandirea negativa nu va face decat sa te tina departe de viata adevarata, de fericire si te va tine blocat in micutul tau patratelul.

Si ce este de facut?

Sunt 3 pasi pe care eu cred ca ii ai de facut ca sa treci peste aceste ganduri negative:

1. Constientizarea – intelege si constientizeaza ca desi vocea din mintea ta iti spune lucruri negative, nu inseamna ca are drepatate, ca este adevarat.

Tu poti decide ce este adevarat si ce nu.

2. Punerea la indoiala – Dupa ce observi gandurile negative, ti le poti pune la indoiala.

3. Alegerea – nu lasa mintea sa te conduca. Nu lasa gandurile negative sa te conduca.

Fii foarte ferm cu mintea ta. Preia conducerea si decide tu.

Cand mintea incepe sa-ti dea acele ganduri negative, observ-o, intoarce-te catre ea cu iubire si compasiune si spune-i: Iti multumesc pentru gandurile acestea, dar nu le voi baga in seama acum.

 

Gandurile au o forta foarte mare.

Ele nu te vor afecata doar pe tine, ci si pe cei din jurul tau.

Ai astfel responsabilitatea de a-ti alege gadurile cu atentie – pentru viata ta, fericirea ta si a celorlalti.

 

Astept cu mare drag intrebarile tale pe email.

Nu uita sa dai Subscribe la canalul meu de YouTube si un like la pagina de Facebook pentru a fi in contact cu toate informatiile pe care le postez.

Te imbratisez,

Alex :)

***IMPORTANT***
Am facut loc pentru 4 persoane in programul meu de coaching ”Restarteaza-ti Viata”. Daca simti ca e momentul sa faci acest pas te invit sa aplici pentru o Consultatie Gratuita in care vreau sa ne cunoastem. Da click AICI si inscrie-te la Consultatia Gratuita.

***IMPORTANT*** - Inscrieri pentru o noua calatorie
Intre 20-26 mai 2018 va avea loc urmatoarea editie a super seminarul de 7 zile “Restart Life Journey – Descopera cine esti TU cu adevarat” in care voi lua 15 curajosi intr-o calatorie fantastica ce le va schimba viata pentru totdeauna. Daca simti ca acesta este momentul sa incepi sa iti traiesti viata cu adevarat, te invit sa afli mai multe pe www.restartlife.ro

Comments (1 voice)

Lupu Ramona

Mar 15, 2018, 12:35

Buna,

As vrea sa ne spui cum poti lasa trecutul in urma, cum sa nu te mai lasi afectat de ce s-a intamplat in trecut si sa ierti persoana pe care o iubesti si sa treci peste greselile ei.

Multumesc!

© 2019 Alex Marinca | Termeni si Conditii | GDPR .

Quality Web Design Company

top