Despre mine

20

Buna,

Probabil te intrebi: Cine este tipul asta si de ce sa am incredere ca ma poate ajuta?
Si eu m-as intreba acelasi lucru daca as fi tu.

Iti pot spune doar ca STIU care este vocatia si menirea mea si asta ma ajuta sa fiu foarte clar in ceea ce fac.

Ajut pe cei ce vor sa fie fericiti, sanatosi, sa aiba succes si o relatie sanatoasa cu un partener de viata si cu ei insisi. II ajut sa-si restarteze viata si sa-si schimbe relatia cu ei.

Rolul meu este sa-i trazesc, pentru a-si da seama ca exista posibilitatea de a trai cu adevarat viata pe care si-o doresc, dupa care ii provoc sa faca aceste schimbari practic. Nu doar vorbim despre transformare, ci o si facem aplicat, personalizat, astfel incat sa se simta in realitatea de zi cu zi si sa dureze pentru totdeauna.

Sunt cunoscut pentru faptul ca imi place sa vorbesc “pe bune”, “cu cartile pe masa” si sunt gata sa dau mereu 100%, nenegociabil. 

Da, obiectivul meu este sa-i ajut si pe altii sa construiasca o fundatie pentru a avea succes pe toate planurile vietii lor (personal, profesional si in relatia cu ei insisi).

Cred ca succesul si fericirea sunt disponibile pntru toti, dar e nevoie sa faci pasi spre ele pentru a le avea. E nevoie sa incepi insa cu fundatia.

Acum aproape 9 ani am decis sa-mi restartez viata. Mi-am vandut compania pe care o aveam de 17 ani, am divortat, m-am mutat din locul in care locuiam si am pornit totul de la zero. Am decis in acel moment sa fac exact ceea ce ma face cu adevarat fericit. Mi-a luat 3 ani sa “ma curat” de conditionarile, limitele, programarile si fricile  pe care le aveam din familie, de la scoala, societate si media.

Nu a fost usor, dar am fost determinat si am fost gata sa dau 100% pentru mine. Nenegociabil.
Am fost gata sa fac orice este nevoie ca sa traiesc viata pe care stiam ca o vreau.
Nu a fost loc de negociere.

Si iata-ma azi, aici, facand exact ceea ce vreau si fiind cu adevarat fericit.

Sunt life coach, speaker, trainer si in fiecare zi caut sa inspir cat mai multi oameni in a-si trai viata pe care o viseaza.

Ceea ce am descoperit in sedintele ce coaching 1 la 1 sau in seminariile sau trainingurile sustinute pentru grupuri, este ca majoritatea oamenilor vor sa aiba succes, unii sunt gata sa-l aiba, dat foarte putini fac ceva practip pentru a-l avea.

Tu carui grup apartii?
Esti gata sa te angajezi in transformarea ta?

Cum putem lucra impreuna?

Programul de life coaching 1 la 1 – “Restarteaza-ti Viata”
Daca esti gata, atunci te pot ajuta sa-ti atingi obiectivele legate de zona personala (relatii cu partenerul de viata, familie, copii, etc.), zona profesionala (serviciu, afacere) sau zona evolutiei tale personale (limite, frici, tipare, provocari, evolutie si dezvoltare personala si spiritual, etc.), prin programul de life coaching 1 la 1. Am creat acest program pentru cei destul de curajosi ca sa mearga la urmatorul lor nivel si sunt gata sa-si restarteze viata.

Daca simti ca e momentul sa faci acest pas te invit sa aplici pentru o Consultatie Gratuita in care vreau sa ne cunoastem. Da click AICI si inscrie-te la Consultatia Gratuita.

Calatoria experientiala – Restart Life Journey
Am creat un super seminar de 7 zile “Restart Life Journey – Descopera cine esti TU cu adevarat” in care iau de doua ori pe an cate 15 curajosi intr-o calatorie fantastica ce le va schimba viata pentru totdeauna. Daca simti ca acesta este momentul sa incepi sa iti traiesti viata cu adevarat, te invit sa afli mai multe pe www.restartlife.ro

Mastery Coaching School
Daca esti coach, psiholog, psihoterapeut, trainer, speaker, facilitator, consultant, personal trainer, nutritionist sau lucrezi cu oamenii in general, sau daca te gandesti sa pornesti in vreuna din aceste directii, atunci acest training de 9 luni este pentru tine.

Ai sansa sa mergi la urmatorul nivel intr-un program de 9 luni ce te va transforma pentru totdeauna. 9 luni in care vei invata “pe bune”, foarte aplicat, secretele despre cum sa fii un facilitator al transformarii la nivel de “Mastery”cum sa iti traiesti viata la cel mai inalt nivel, cum sa-ti construiesti un brand si cum sa castigi bani facand ceea ce iubesti.

Este un program doar pentru cei ce sunt pregatiti de a face diferenta in aceasta lume. Daca vrei sa faci parte din cei 15 participanti care faca acest pas, te invit sa aplici AICI. Anual organizez doar 2 grupe, asa ca locurile sunt limitate.

Academia Femeilor de Afaceri
Pe parcursul ultimilor 5 ani am facut coaching cu femei ce se aflau, la fel ca si tine, in situatiile de mai sus si le-am ajutat sa-si atinga obiectivele, sa decida sa actioneze, sa descopere directia in care sa mearga si sa invete sa conduca propria afacere de succes. Academia Femeilor de Afaceri este pentru a invata, descoperi, intelege si aplica practic tot ce ai nevoie pentru a avea o afacere de succes sustenabila. 

Trainingul dureaza 2 luni si are 3 module. Este sustinut in mai multe orase din Romania, asa ca daca esti gata sa incepi o afacere de succes sau vrei sa o duci pe cea actuala la urmatorul nivel, intra AICI si inscrie-te la urmatorul training.

© 2019 Alex Marinca | Termeni si Conditii | GDPR .

Quality Web Design Company

top