Coaching

Poza intro
Programul meu de coaching 1 la 1 este pentru cei curajosi, ce sunt gata sa mearga la urmatorul nivel si sa-si transforme in totalitate viata. Este un angajament de 90 de zile, 12 sedinte, pentru cei care sunt cu adevarat hotarati.

Programul de coaching – Restarteaza-ti Viata

Sunt in cautarea celor care duc o viata agitata pentru a-i ajuta sa-si restructureze viata, sa-si recastige energia, sanatatea, fericirea si dorinta de viata, in timp ce au succes in toate zonele vietii (personal si profesional).

Cred in potentialul urias ce se ascunde  in interiorul tau, iar obiectivul meu este de a te ajuta sa-l valorifici la maxim, pentru a incepe sa traiesti viata pe care tu stii ca o meriti.

Programul meu te va ajuta:

Sa schimbi relatia cu mintea ta, accesand si rezolvand cele mai adanci probleme sau situatii ce ti-au tinut energia si focusul blocate din a fi fericit si a avea succes.

Sa schimbi relatia cu corpul tau si sa inveti cum poti avea mai multa energie, cum poti fi mai sanatos, sa ai greutatea dorita, sa fii in forma maxima si sa-ti recastigi bucuria de a trai aceasta viata minunata.

Sa schimbi relatia cu sufletul tau si sa ai incredere in vocea ta interioara ce te va ghida sa traiesti viata pe care intotdeauna ti-ai droit sa o traiesti.

Sa schimbi relatia cu tine insuti si sa accesezi adevarata motivatie ce te va inspira sa incepi sa te misti si sa actionezi cu adevarat pentru a-ti indeplini visele.

DAR…acest program nu este pentru toata lumea.

Angajamentul total este cheia. Daca nu esti 100% angajat in transformarea ta, acest program nu este pentru tine.

Lucrez doar cu cei care sunt gata sa mearga in zona “Orice ar fi”. Este zona unde nimic, dat NIMIC nu te poate opri sa te transformi.

Acest program nu este pentru cei care nu sunt gata sa aloce timp, energie si alte resurse pentru o transformare radical si definitiva.

Pentru a fi acceptat in acest program va trebui ca mai intai sa APLICI.

Dupa ce aplici, vei primi un email pentru a fi programat la un interviu 1 la 1, unde vom discuta mai multe despre obiectivele si intentiile tale.

Imi plac lucrurile reale, spuse “pe bune” si cu “cartile pe masa”.

Rolul interviului este de a ne cunoaste si de a vedea daca eu te pot ajuta cu ceva in legatura cu obiectivele tale, iar tu sa vezi daca esti pe aceeasi lungime de unda cu mine.

Daca exista acea “chimie” vom incepe sa lucram imediat, pentru ca tu sa ai rezultate cat mai rapid.

Acesta este momentul! ACESTA ESTE MOMENTUL!

Acesta este momentul in care va trebui sa decizi! Decizi sa ramai unde esti azi si sa continui sa-ti plangi de mila, sau ai curaj sa faci un pas in necunoscut si sa ai incredere in destinul ce ti-a deschis aceasta poarta catre libertate si fericire.

Fa primul pas si APLICA in formularul de mai jos pentru o Consultatie 1 la 1 GRATUITA.

Completeaza formularul de mai jos cu numele, adresa ta e-mail, numarul de telefon, cateva zile si intervale orare cand poti fi contactat, dupa care apasa butonul “INSCRIE-TE ACUM!”

Coaching

© 2019 Alex Marinca | Termeni si Conditii | GDPR .

Quality Web Design Company

top